Over ons

Over ons

Het hoofddoel van Van Oorschot Bouwtechniek & Advies is een tevreden opdrachtgever!

Onze meerwaarde zit in de kennis over het gehele bouwproces. Wij weten in de “vroege” fases al welke onderdelen van belang zijn in een later stadium. Door hier rekening mee te houden ontstaan er geen onverwachte obstakels welke extra tijd en kosten met zich mee nemen.

Onze kracht zit in de bouwtechniek. Het uitwerken van een bouwplan binnen de eisen, wensen, regelgeving en budget met een zo hoog mogelijke kwaliteit is onze passie!

Wij zijn flexibel ingesteld en kunnen nagenoeg altijd voldoen aan de planning van de opdrachtgever. De communicatie loopt altijd via een vast persoon.

 

Historie

Al tijdens het doorlopen van diverse bouwkundige opleidingen werd Huub van Oorschot gevraagd door familie en bekenden om bouwkundige tekeningen te maken voor het verwezenlijken van hun (ver)bouwwensen. De vraag werd steeds groter en steeds meer mensen uit de omgeving wisten Huub te vinden. Hij besloot er zijn fulltime werk van te maken en op 1 september 1990 werd het bedrijf : Bouwtechnisch tekenburo H. van Oorschot opgericht. Tekeningen werden in die tijd vanuit huis met de hand gemaakt op een tekenplank.

In de ruim 28 opvolgende jaren is er veel veranderd. Zo is het bedrijf in 2001 verhuisd van de zolderkamer naar een eigen gebouwd kantoorpand en door de toenemende vraag is het bedrijf gegroeid in het aantal personeelsleden.

Door de uiteenlopende vragen van onze opdrachtgevers is ook het dienstenpakket in de loop der jaren flink uitgebreid. Zo kan de klant nu vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering ontzorgd worden.

De oorspronkelijke naam van het bedrijf was door de uitbreiding van diensten niet meer kloppend. Daarom is deze in 2010 aangepast in de huidige naam Van Oorschot Bouwtechniek & Advies b.v.

 

Logo home 01
sbb-beeldmerk

Vacatures

Wij zijn momenteel op zoek naar iemand om ons team te versterken, klik op onderstaande link om de vacature te bekijken.

VACATURE bouwkundig engineer (modelleur / tekenaar)

Ook zijn wij gecertificeerd als erkend leerbedrijf en hebben wij een stageplaats. Heb je interesse in een leerzame periode tijdens jou studie? Neem dan contact op met ons.